Random Image
 
 
 

Oostenrijk

Naar Oostenrijk 
In Oostenrijk verblijft u in het Salzburgerland. Om meer precies te zijn het Raurisertal, dat ligt aan de voet van de Hohe Sonnblick. In het Salzburgerland werden al in de oudheid zoutmijnen ontgonnen. Maar in de bergen gloorden meer interessante grondstoffen. Er werd en wordt nog steeds goud gevonden. Het appartementenhuis waar u verblijft heet dan ook Goldgrube. Maar dit gebied is meer dan om zijn goud, bekend om haar mooie natuur. Het Raurisertal ligt dan ook aan de rand van het Nationaal park Hohe Tauern. Dat is het grootste nationale park in de Europese alpen. Vergezichten temidden van een prachtige flora en fauna maken dit gebied tot een wandelgebied bij uitstek.

Goldgrube
U verblijft in het appartementenhuis Goldgrube op het Landgoed "Buchebe". Buchebe vindt je terug in de provincie Salzburg in de streek Pinzgau. Het kleine dorpje Bucheben ligt in het 30 km lange en zonnige Rauriserdal. Op de website van Goldgrube vindt u meer informatie over de omgeving . Neemt u  gerust een kijkje.

Kamers en verzorging
In het appartement heeft u uw eigen slaapkamer en bijna iedereen heeft een eigen badkamer. De vakantieweek is geheel verzorgd inclusief ontbijt, 7 x diner en onbeperkt koffie of thee. 's Morgens is er een ontbijt voor u geregeld en 's avonds een uitstekend diner. Drankjes zijn in de bar/stube te verkrijgen. De appartementen zijn volledig ingericht. De maaltijden worden  gezamenlijk genoten in de bar/stube.

Omgeving
Goldgrube ligt in Buchebe. Het laatste dorpje in het zonnige Raurisertal. Aan het einde van het dal kijk je op naar de Hohe Sonnblick, die maar liefst 3105 meter hoog is. Het dorpje Buchebe is kleine gemeenschap en Goldgrube zo ongeveer het laatste huis. Het ligt aan een verhard fietspad en op nog geen 100 meter verder staan de koeien al te kijken. U bevindt zich in het Nationale park Hohe Tauern en moet de omgeving dan ook met respect behandelen. Het is een geweldig mooie omgeving, waar u kunt genieten van bergwandelingen en prachtige fauna.

Nordic Walking vakantie/cursus
De tarieven voor een verzorgde vakantie/cursus in Oostenrijk houden we zo laag mogelijk. De prijzen zijn gebaseerd op halfpension met cursus Nordic Walking en gebruik van poles.

Tarieven
In overleg
Wel en niet inbegrepen
Inbegrepen: uiteraard zeven overnachtingen, zeven maal ontbijt en zeven maal een uitstekend diner. Electriciteit en reiniging van de kamers aan het eind van de week, koffie en thee en een linnengoedpakket horen ook bij het arrangement. Inclusief cursus met  lesmateriaal.

Niet inbegrepen: de heen en terugreis, reis- en annuleringsverzekering, een internetverbinding (tegen betaling wel beschikbaar), een autobahnvignet, (fris)dranken en lunchpakket. Ook eventuele entree gelden of liften moet u zelf betalen.

Voor verdere info zie deze website of bezoek de website van Goldgrube www.sbg.at/goldgrube/indexned.html

De tekst is in overleg met Exarcio Honden-school/vakanties samengesteld zie www.exarcio.nl
© Nordic Walking Haamstede 2022